Addic7ed.com Android-alkalmazás

Akik feliratozással foglalkoznak, azok számára aligha ismeretlen név az Addic7ed.com. Az utóbbi években a tévés feliratok első számú szállítójává nőtte ki magát a csapat. Szerencsésnek érzem magam, hogy ennek a fejlődésnek valamilyen szinten én is részese lehettem, lehetek. Közel egy esztendeje vagyok ugyanis én is tagja az Addic7ed.com multikulturális időzítő és korrekciós gárdájának.

Az oldal most egy alkalmazást készített el, mellyel az Android operációs rendszerű okostelefonok, tabletek felhasználóinak életét könnyíti meg.

Az androidos készülékekre írt program a fejlesztők ígérete szerint hamarosan további funkciókkal bővül. Letölthető innen.

Azonban már most nyomon követhetőek és letölthetőek a legfrissebb feliratok, "megtekintett"-nek jelölhetőek epizódok, sőt egész sorozatok. Beállíthatóak a kedvenc műsorok, melyek feliratait külön jeleníti meg a rendszer. A feliratok le is tölthetőek, amint elérhetővé válnak az oldalon.

A jelenlegi funkciók:
 

  • My Views (műsoraim) Az Addic7ed.com ezen funkciója érhető el a mobilon keresztül. Mark episodes / shows as seennek (megtekintettnek) állíthatunk be epizódokat/sorozatokat.
  • My Favorites (kedvenceim) Értesítést küld, ha a kedvenc műsorhoz új felirat érkezett.
  • New Releases (új feliratok) Megtekinthetőek a legújabb tévés feliratok.

 

http://pics.coldline.hu/pics/243010-20110528-DiEHME.jpg http://pics.coldline.hu/pics/243011-20110528-ItYaJR.jpg

 

 

 

 

 

 

 

One Thought on “Addic7ed.com Android-alkalmazás

  1. Archívum on 2011. 06. 28. at 21:06 said:

    Update: Már le is tölthetőek a feliratok!

Vélemény, hozzászólás?

Post Navigation